Granngården etablerar ny butik i Oskarshamn

Granngården fortsätter att växa med nya butiker.

Granngården öppnade tre butiker under 2017 och under 2018 fortsätter expansionen.

2018 kommer inledas med en helt ny butik i Kalmar som slår upp portarna i slutet av januari samt i slutet av mars är det Oskarshamns tur.

– I över hundra år har vi varit en leverantör till svenska bönder. Detta har över tid gett oss en unik kompetens inom odling, djur och natur som även fler och fler privatkonsumenter har upptäckt, säger Per Sigvardsson VD på Granngården. Vi brukar sammanfatta att vi erbjuder ”rejäla produkter till människor som vill leva det jordnära livet”. Vi har analyserat Sverigekartan och identifierat ett 30-tal nya lägen som vi nu aktivt arbetar vidare med för möjliga etableringar.

Gemensamt för de nya butikerna är ett förstärkt koncept där kunden är satt i fokus. Ny butiksnavigation gör det enkelt för kunden att handla. Ökat fokus på service och tjänster, utvecklade för att tillfredsställa våra kunders behov samt förstärkt sortiment – Allt för människor som delar Granngårdens intresse för det jordnära livet.

Nya Granngården Oskarshamn

– Vår expansion på östkusten fortsätter berättar Olof Fransson, Försäljningschef på Granngården.

Vi undersöker löpande flertalet intressanta lägen på östkusten. Oskarshamn har länge varit intressant ort för oss och nu har vi äntligen kunnat hitta rätt läge som passar vårt behov till fullo. Eftersom regionen har ett väldigt aktivt lantbruk är det för våra kunder viktigt med ett brett sortiment inom skog, maskin och lantbruk.

Den nya butiken kommer i anslutning till rondellen Åsavägen/Östersjövägen och erbjuda kunderna ett brett sortiment inom trädgård, maskin, husdjur, häst & ryttare samt hus & hem. Den nya butiken kommer dessutom ha en stor utemarknad med växter och inspiration för trädgårdsintresserade.

– Oskarshamn är vår 113:e butik men vi är långt ifrån färdigetablerade. Vi bedömer att det finns utrymme för upp emot 140 Granngården butiker i Sverige, avslutar Olof Fransson.

Nya Granngården i Oskarshamn öppnar på skärtorsdagen den 29 mars 2018.

Original article